072-2281619 info@vmhundkurser.com
från valp till stjärna valpkurs uppsala

Valpkursen för ambitiösa hundägare 

 

Vill du lägga riktigt bra grunder för att kunna tävla i framtiden med din hund? 

Eller vill du att din hund är en kamrat i en väl fungerande vardag? 

Hur ska man veta vad som är viktigast att träna först?  Vilken ände ska man börja i?  Vad behöver hunden kunna?

Den här kursen bryter ner allt du behöver kunna i steg-för-steg lektioner så du vet precis vad du ska träna, och hur.

Vill du ha en hund som jobbar tillsammans med dig utan att du behöver locka med godis hela tiden?  På den här kursen får du lära dig hur!

 

Lägg stabila grunder för både vardagslydnad och flera hundsporter – tävlingslydnad, brukslydnad, rallylydnad, HtM, freestyle och agility.

Bygg upp ett belöningssystem som du kan använda i all din träning tillsammans med din hund.

Få en inblick i inlärningsteori och hur du kan utnyttja det varje gång du ska lära din hund något nytt.

Upptäck hur du kan använda shejping, targets och att fånga beteenden så att du aldrig behöver locka din hund med godis för att lära den saker.

Jobba med fokus, kontakt och engagemang för att få en hund som är lika träningssugen som du.

Bygg upp ett fotgående du bara drömt om tidigare.

Upptäck hur du kan använda omvänt lockande för att lära din hund att sitta kvar, ligga kvar och stå kvar, oavsett vad som händer runt omkring.

Fördjupa dig i hur du sätter kommando på olika saker på effektivast sätt, så du slipper tjata samma ord om och om igen tills hunden gör rätt.

För dig som har ett genuint intresse för att träna hund och vill lära dig mer.  Passar hundar i alla åldrar, inte bara valpar.  Inga förkunskaper behövs.

Otroligt kompetent instruktör som hela tiden ser till ekipagets bästa. Förklarar på ett bra pedagogiskt sätt och har Mkt bra upplägg på sina kurser. Rekommenderar varmt!

Petra Johansson

Det här är mer än bara en vanlig kurs!

 

Kursen består av 7 lektioner där den första och sista lektionen sker digitalt. Dom digitala lektionerna får du via mail, och du behöver inte infinna dig vid datorn vid någon speciell tid för att ta del av dom.

Du blir medlem i en privat facebook grupp där du får hjälp och stöd i din träning mellan varje kurstillfälle och kan bolla tankar både med instruktören och med dina kurskamrater.

Efter varje kurstillfälle får du en sammanfattning av lektionen skickad till dig, med pedagogiskt stöd i form av texter och filmer.

Vicky är inte bara en instruktör med lång erfarenhet av egen hundträning. Hon är en välutbildad hundinstruktör och hennes grund som etolog i kombination med en fallenhet för pedagogik gör hennes utbildningar magiskt bra!
En av de bästa jag tränat för ⭐⭐⭐⭐⭐
Jenny Jurnelius

Plats: Jälla Hundhall, Jälla Yrkesgymnasium, Uppsala

Datum: 11/5, 18/5, 25/5, 1/6, 8/6, 15/6, 22/6 (11/5 och 22/6 sker digitalt.)

Tid: 19.00-20.00

Pris: 2700 kr