072-2281619 info@vmhundkurser.com

 

När jag har tagit emot din anmälning så skickar jag ut en bokningsbekräftelse med mer information om kursen och betalning. 

Betalningen behöver vara mig tillhanda senast 14 dagar innan kursstart, eller så snabbt som möjligt innan kursstart om din anmälan görs färre än 14 dagar innan kursstart.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

Beslutsångest?

Det ska kännas rätt när man anmäler sig till kurs hos mig.  Om du känner dig tveksam till om kursen är rätt för just dig och din hund, eller måste välja mellan flera kurser och behöver hjälp med vilket val som är rätt utifrån dina mål och förutsättningar, så är du varmt välkommen att maila mig så hjälper jag dig att hitta rätt kurs. (info@vmhundkurser.com)

Om du däremot redan nu vet vilken kurs du vill anmäla dig till, så är du varmt välkommen med din anmälan.

Skrolla ner och fyll i dina uppgifter i formuläret.

ANMÄLNINGSFORMULÄR

3 + 2 =

*Du har två veckor ångerrätt efter att du har anmält dig, därefter är din anmälan bindande och din kursavgift betalas då inte tillbaka.  Du har så klart möjlighet att sälja din plats till någon annan om du vill.  Kursavgift betalas inte tillbaka om du avbryter kursen efter kursstart även om det faller inom dina två veckors ångerrätt.

Om du ångrar din anmälan inom två veckor måste detta ske skriftligt, via e-post.  Ej via sms, facebook eller annan social media.  För att avanmäla mailar du info@vmhundkurser.com