072-2281619 info@vmhundkurser.com

VM Hundkurser erbjuder hundkurser både på plats i Uppsala och online.  Kurserna är inriktade främst mot grundträning inför olika lydnadsgrenar som tävlingslydnad, brukslydnad, rallylydnad, HtM och freestyle.

Det går även bra att hyra in mig till din klubb eller kennelträff.  Kontakta mig på info@vmhundkurser eller
072 228 16 19 så kan jag specialanpassa kursen eller föreläsningen efter era önskemål.

TRÄNINGSÅRET ONLINE

Träningsåret Online – ett helt nytt koncept där du följer en träningsplan i tolv månader med onlinekurser och får feedback på all din träning från mig och ett medlemsforum där du kan snacka hundträning och dela med dig av dina framgångar (och motgångar) med andra medlemmar.  För dig som har ett genuint intresse för att träna hund och vill lära dig mer.  Passar hundar i alla åldrar, inte bara valpar.  Inga förkunskaper behövs.

KURSER

Det finns ett brett utbud av kurser att välja mellan, med mycket fokus på grundfärdigheter inför olika tävlingsgrenar, samt friskvård för hund. Mina kurser är till för dig som strävar efter att ha en hund som är en engagerad, initiativtagande och självsäker individ, där fokuset i all träning ligger på samarbete och relation.

FÖRELÄSNINGAR

Jag har tidigare hyrts in till rasklubbar, brukshundklubbar och kennelläger för att hålla kurser och föreläsningar. Är du eller din klubb intresserad av att hyra in mig? Kontakta mig på info@vmhundkurser eller 072 228 16 19 så kan jag specialanpassa kursen eller föreläsningen efter era önskemål.

PRIVATTRÄNING

Om du behöver hjälp att lösa något som du upplever som ett problem i vardagen med din hund eller om du har fastnat i något specifikt lydnadsmoment och behöver hjälp med att komma vidare så kan privatträning vara lösningen.

Hundkurser i tävlingslydnad, rallylydand, HtM, friskvård för hund. Uppsala, Gävle, Tierp