072-2281619 info@vmhundkurser.com

VM Hundkurser erbjuder hundkurser både på plats i Uppsala och online.  Kurserna är inriktade främst mot grundträning inför olika lydnadsgrenar som tävlingslydnad, brukslydnad, rallylydnad, HtM och freestyle.

Det går även bra att hyra in mig till din klubb eller kennelträff.  Kontakta mig på info@vmhundkurser eller
072 228 16 19 så kan jag specialanpassa kursen eller föreläsningen efter era önskemål.

ONLINEKURSER

Fördelarna med en onlinekurs är många. Du slipper resa långa sträckor, du kan träna i din egen takt och du kan ta del av varje lektion när det passar dig. Du kan titta på filmerna och läsa texterna så ofta du vill under kursen och kan återvända till en lektion om du känner att det finns mer du vill arbeta med i det ämnet. Jag följer dig och din hunds resa och ger tips, råd och feedback under hela kursen.

KURSER

Det finns ett brett utbud av kurser att välja mellan, med mycket fokus på grundfärdigheter inför olika tävlingsgrenar, samt friskvård för hund. Mina kurser är till för dig som strävar efter att ha en hund som är en engagerad, initiativtagande och självsäker individ, där fokuset i all träning ligger på samarbete och relation.

FÖRELÄSNINGAR

Jag har tidigare hyrts in till rasklubbar, brukshundklubbar och kennelläger för att hålla kurser och föreläsningar. Är du eller din klubb intresserad av att hyra in mig? Kontakta mig på info@vmhundkurser eller 072 228 16 19 så kan jag specialanpassa kursen eller föreläsningen efter era önskemål.

PRIVATTRÄNING

Om du behöver hjälp att lösa något som du upplever som ett problem i vardagen med din hund eller om du har fastnat i något specifikt lydnadsmoment och behöver hjälp med att komma vidare så kan privatträning vara lösningen.

Hundkurser i tävlingslydnad, rallylydand, HtM, friskvård för hund. Uppsala, Gävle, Tierp