072-2281619 info@vmhundkurser.com

TRÄNINGSÅRET ONLINE – Medlemskap med feedback på all din träning

 

Vet du vart du vill med din hundträning men du är osäker på hur du tar dig dit?

Undrar du vad som är viktigast att träna först?  Vilken ände du ska börja i?  Vad behöver hunden kunna?  Vilken ordning behöver du göra saker i?  Hur går du vidare från en övning till nästa steg? 

Känns det oövervinnligt?  

Tänk om du kunde bryta ner det där oövervinnliga i små, steg-för-steg lektioner istället. 

Tänk om det fanns en vägbeskrivning för alla grundfärdigheter du behöver träna på innan du och din hund är redo för er första tävling tillsammans.  Och tänk om det även fanns någon att guida dig genom vägbeskrivningen och ge dig feedback på din träning i ett helt år!

Träningsåret Online gör just det!

 

Lägg stabila grunder för flera hundsporter – tävlingslydnad, brukslydnad, rallylydnad, HtM, freestyle och agility.

Nytt kursmaterial släpps kontinuerligt under hela året så du har en tydlig vägbeskrivning att följa. 

Jag visar dig inte bara vilka övningar du ska göra, och i vilken ordning du ska göra dem, jag visar dig även HUR du ska lära din hund att göra varje övning. 

Du får dessutom feedback på all din träning under hela året och kan skicka in dina träningsfilmer så ofta du vill.  

Lär dig verktygen för att bli en självständigare hundtränare och ge dig själv och din hund de bästa förutsättningarna för att lyckas i träningen tillsammans.

Har gått en hel del andra grundkurser men din är så himla outstanding bra!  Tack för det asså!

Evelin Elfström

Lek & Belöningsutveckling ONLINE

Vad ingår i Träningsåret Online?

 

⭐️ Lek & Belöningutveckling – en kurs i att förbättra både dina matbelöningar och lekbelöningar.  Innehåller även modulen “Lär Din Hund Att Leka” för dig med hund som inte har något föremålsintresse

⭐️ Engagemang & Fokus – en kurs i hur du lär din hund att fokusera på dig oavsett vad som händer runt omkring.  Innehåller även modulen “Hjälp! Min Hund Lyssnar Inte På Mig!” för dig som har en hund som blir okontaktbara i nya miljöer, runt andra hundar eller när det ringer på dörren.

⭐️ Lära Inte Locka – minikurs i grundläggande inlärningspsykologi

⭐️ Perfekta Positioner – kursen som ger dig perfekta ingångar och vänstersvängar med militräprecision!

⭐️ Fritt Följ – grundträning i fotgåendet

⭐️ Backa! Backa! Backa! – inspelad webinar för tre olika metoder av att lära hunden att backa

⭐️ Stadga & Frisignaler – en kurs om inlärning omvänt lockande och frisignaler för att lära din hund att sitta, ligga och stå kvar, samt en inspelad föreläsning om hur du tränar stadga UTAN att använda omvänt lockande (och varför omvänt lockande inte alltid är den bästa lösningen för just din hund)

⭐️Sitt – Ligg – Stå – en kurs i hur du lägger grunderna för positionsskiften i fjärrdirigeringen, läggandet/ställandet/sättandet under gång samt inkallning med läggande/ställande/sättande

⭐️Signalkontroll – en inspelad föreläsning om hur du på effektivaste sätt lär in ett kommando

⭐️Ställande/sättande/läggande under gång – vi sätter ihop tidigare lektioner följsamhet, positionsskiften, signalkontroll, stadga och frisignaler och börjar bygga moment

⭐️ Fart & Fläkt – en kurs med övningar som runda kon, springa ut till target, klara färdiga gå och andra lekar för att bygga fart

⭐️ CER – inspelad föreläsning om vikten av att ha hunden i rätt sinnesstämning i träningen och varför du behöver undvika frustration

⭐️ Apportering – en kurs i hur vi bryter ner apporteringsmomenten i mindre delar och jobbar igenom varje del

⭐️ Jobba bort belöningar – en minikurs i hur du jobbar bort belöningar inför tävling

⭐️ Baklängeskedjning – en minikurs med både teori och praktiska övningar

⭐️ Värm upp – En föreläsning med tillhörande arbetshäfte med hur du lär din hund att värma upp på en plats och prestera på en annan (uppvärmningsområde och tävlingsplan)

⭐️ Feedback från mig på dina träningsfilmer som du skickar in så ofta du vill under hela året

⭐️ Ett medlemsforum där du kan snacka hundträning och dela med dig av dina framgångar (och motgångar) med andra medlemmar.

⭐️ Det här medlemsåret handlar lika mycket om vad du lär dig som vad hunden lär sig.

 

För dig som har ett genuint intresse för att träna hund och vill lära dig mer.  Passar hundar i alla åldrar, inte bara valpar.  Inga förkunskaper behövs.

Vad kostar Träningsåret Online?

Medlemskapet kostar 890 kr i månaden. Det är ingen bindningstid på ditt medlemskap och du kan säga upp det precis när som helst under året (men förlorar då tillgång till allt kursmaterial).

 

FIT FOR LIFE – Friskvård för den aktiva sällskapshunden

 

INGEN BINDINGSTID

Du kan säga upp ditt medlemskap i Träningsåret Online precis när som helst under året, men om du fortsätter ditt medlemskap genom alla 12 månader så får du onlinekursen “Fit for Life – friskvård för den aktiva sällskapshunden” helt gratis!

Det här är till för dig som:

Är en ambitiös hundägare, oavsett ålder på din hund

Vill gå en massa kurser för ett väldigt överkomligt pris (extra viktigt nu när världen är upp och ner och vi alla är lite fattigare än vanligt)

Vill ha/behöver struktur i din träning och en tydlig vägbeskrivning

Vill träna med positiva metoder

Vill ha stöttning och feedback på din träning

Tycker att hundträning är superkul, inte bara ett nödvändigt ont

Vill komma nån vart i din träning

Vill lära dig mer om hundträning och bli en bättre hundtränare

Det här är inte för dig om du

Inte vill träna regelbundet

Ser hundträning som ett nödvändigt ont för att få en lydig hund

Redan har lärt din hund alla grunder och vill jobba med att finslipa moment

Hur får jag tillgång till kursmaterialet?

I samband med att du betalar för kursen så får du inloggningsuppgifter till klassrummet.  Träningsåret Online startar den 1 november och då får du tillgång till den första lektionen.  Nya lektioner släpps sedan kontinuerligt under hela året i klassrummet, och det är även i klassrummet som du ställer dina frågor och länkar till dina träningsfilmer.

Du får även tillgång till ett medlemsforum där du kan snacka hundträning och dela med dig av dina framgångar (och motgångar) med andra medlemmar.

Hur skickar jag in mina filmer för att få feedback?

Du lägger upp dina filmer på antingen YouTube eller Vimeo, och så länkar du till din film i kommentarsrutan i klassrummet.

Det är även i kommentarsrutan som du ställer dina frågor.

Kan jag delta med fler än en hund?

Ja! Det är du som är medlem, snarare än du och hunden tillsammans, så om du vill växla mellan olika hundar under årets gång så går det jättebra!

Hur betalar jag?

När du klickar på knappen för att anmäla dig skickas du vidare till platformen där mina onlinekurser bor.  Där fyller du i dina betaluppgifter och får sedan dina inloggningsuppgifter på en gång. 

Betalning sker med bankkort via Stripe, som är en säker betalmetod.

665 kr dras direkt från ditt bankkonto när du anmälder dig, och samma summa (665 kr) dras sedan varje månad i ytterligare 11 månader.  Du kan säga upp ditt medlemskap i Träningsåret Online precis när du vill under året och då betalar du inget mer.

Är jag bunden hela året?

Nej, det finns ingen bindningstid!  Du kan säga upp ditt medlemskap precis när du vill.  Du har däremot endast tillgång till kurserna medan du är medlem.

Vad händer om jag inte hinner klart allt kursmaterial inom året?

När året är slut kan du fortsätta att vara medlem så länge du vill, för bara 99 kr i månaden.  Då har du tillgång till både allt kursmaterial och fortsatt feedback från mig.

Jag får en ny valp i januari, kan jag börja mitt medlemskap då i stället för i november?

Medlemskapet har specifika startdatum så man kan inte börja när man vill.  Nästa start är i maj men då kommer det inte finnas någon rabatt.  Den 25 % rabatt som erbjuds nu gäller bara om man startar sitt medlemskap nu i november.

Jag har redan en av kurserna i mitt kursbibliotek sedan tidigare. Kan jag få dra av den kostnaden från medlemskapet?

En av anledningarna till att det ordinarie priset på medlemskapet är ungefär halva priset av kurserna som ingår är just för att det inte ska kännas som en förlustaffär om man redan har en eller till och med flera kurser i sitt kursbibliotek.  

Måste jag vara medlem för att gå dina onlinekurser numera? Kan man inte gå bara en kurs?

Du kan absolut välja att bara gå en onlinekurs, utan att bli medlem!  Kursutbudet kommer finnas kvar där man kan köpa enskilda onlinekurser till ordinarie pris.

Måste jag gå kurserna i den ordning som du visar?

Kurserna släpps i en viss ordning under året, för att få en röd tråd genom träningen.  Du kan inte påbörja en kurs innan den har släppts, men du kan däremot gå tillbaka och hoppa in och ut ur kurser som redan har släppts.  En kurs är inte slut bara för att en ny kurs har hunnit börja, du väljer själv var du lägger ditt träningsfokus efter vägen.

Måste jag delta på kursen vid någon specifik dag eller tid?

Du kan ta del av kursmaterialet när det passar dig.  Nytt material släpps kontinuerligt under året och följer en planerad vägbeskrivning, men du behöver inte passa några tider vid skärmen.

Vicky är inte bara en instruktör med lång erfarenhet av egen hundträning.

Hon är en välutbildad instruktör och har en stabil grund som etolog.  Det gör att hon är speciellt duktig på att se varje hund och ägares unika behov och lägga träningen individuellt för att de ska nå sina mål.

Det i kombination med en fallenhet för pedagogik gör hennes utbildningar magiskt bra!

Jenny Jurnelius

Hundfotograf och Hundfysioterapeut Bålsta Hundsim

Plats: ONLINE

Datum: Träningsåret Online startar 1 APRIL.  Anmälningarna öppnar den 25 MARS och stänger den 5 APRIL

Pris: 890 kr i månaden i 12 månader (OBS ingen bindningstid.  Du kan säga upp ditt medlemskap precis när du vill utan extra kostnad)