072-2281619 info@vmhundkurser.com

 

Trött på att alltid behöva ’plocka russinen ur kakan’ varje gång du går på kurs?

Önskar du att nån gav dig hela jäkla russinpaketet på en gång så du kunde träna på det som behövdes istället för att slösa tid på att leta efter nya lösningar och sålla bland alla förslag?

Både vi och våra hundar utvecklas snabbare inom träningen om vi utnyttjar positiva metoder.  Men positiva metoder behöver inte betyda att vi lockar eller mutar hunden.  Effektiv hundträning fokuserar på att lära istället för att locka.

Titeln ”hundinstruktör” är missvisande, eftersom det egentligen inte är hunden jag instruerar, utan det är dig, hundföraren.   

Jag vill ge dig verktygen och kunskapen för att du själv ska kunna träna din hund på bästa sätt.  Att du som kursdeltagare hos VM Hundkurser alltid lär dig något nytt och alltid rör dig ett steg närmare målet att bli en bättre hundtränare och prestera på tävling.

Fokus ligger på att ta dig hela vägen från grundträning fram till ditt tävlingsmål och alla kurser individanpassas utifrån din och din hunds förutsättningar och kunskaper.

Vicky är en underbar instruktör som ser allt i minsta detalj. Hon är engagerad i alla ekipage och har förmågan att kunna anpassa sig till olika nivåer och individer. Med en rätt så enkel och inte så tillkrånglad röd tråd når man dit man vill.

Marlen Karlsson

Vill du få en känsla för hur jag jobbar med hundträning?  Jag skickar regelbundet ut mail med träningstips, mini-lektioner och inspiration.  Klicka på knappen för att du också ska kunna ta del av dom.  Det är helt gratis, och du förbinder dig inte till någonting.

MINA UTBILDNINGAR INOM ÄMNET HUND

Jag vidareutbildar mig regelbundet för att hålla mina träningskunskaper uppdaterade.  Här är ett axplock av mina utbildningar.

 

  • CANIS ettårig klickertränarutbildning  (CANIS)
  • Certifierad Valp och Allmänlydnadsinstruktör, samt Specialsöksinstruktör  (SBK)
  • Från Valp till Stjärna instruktörsworkshop I och II  (Maria Brandel)
  • 3-dagars workshop med Bob Bailey
  • Hundens beteendebiologi I, II och III (22.5 poäng Linköpings Universitet)
  • Balansbollsinstruktör I och II (Svenska Fysioterapiskolan)
  • CTI Cirkelträningsinstruktör (Agardhs Hundsport)

 

 

 

 

 

Foto: Jenny Jurnelius Photography