072-2281619 info@vmhundkurser.com
cirkelträning hund

Har din hund svårt att stanna kvar i olika positioner när det händer saker runt omkring?

Har du jobbat med omvänt lockande för att förbättra stadgan, men du kämpar fortfarande i tuffare miljöer?  I den här kursen jobbar vi vidare med övningarna från grundkursen, och tar ut träningen till riktiga situationer i verkliga livet!

Vad lär jag mig på kursen?

På den här kursen jobbar vi med stadga i olika positioner med störningar i riktiga situationer i det verkliga livet.

Vi jobbar med fokus och koncentration i fotposition,  att lära hunden att sitta, ligga och stå kvar medan föraren rör sig bort, samt tittar på olika sätt att lära hunden att fokusera på uppgiften trots störningar.  Störningarna vi använder oss av sker i nya utomhusmiljöer.

Vi tittar på hur vi kan utnyttja olika inlärningsmetoder, bland annat omvänt lockande, differentiella förstärkare och frisignaler för att hjälpa hunden att förstå uppgiften, trots att det hela tiden händer saker runt omkring.

Vi jobbar även med att hitta rätt störningsnivåer för varje träningspass, och upptäcker hur vi kan utveckla störningsnivån så att din hund kan hålla en position i alla lägen, oavsett störning.

 

Är den här kursen nåt för mig?

Den här kursen är till för dig som vill hjälpa din hund att hantera stadga- och fokusövningar på ett positivt sätt. 

Kursen riktar sig till dig som vill jobba aktivt med att ge din hund rätt förutsättningar för att lyckas i uppgiften att hålla stadga och fokus även i svåra störningar.

För att få ut det mesta av den här kursen bör du redan ha gått den första grundkursen i Stadga & Störning, eller jobbat med liknande övningar tidigare.

Om du är osäker på om du och din hund har rätt förkunskaper för den här kursen så är du varmt välkommen att höra av dig (info@vmhundkurser.com)

Kursens upplägg

Den här kursen består av 3 stycken fysiska lektioner, och 2 stycken lektioner online. 

Den första onlinelektionen skickas till dig den 10/11, följt av en fysisk lektion den 17/11. 

En ny onlinelektion skickas till dig den 24/11 och kursen avslutar sedan med två fysiska lektioner den 1/12 och den 8/12.

Den första fysiska lektionen sker i träningslokalen i Högsta, och dom två sista fysiska lektionerna sker vid Hemköp i Björklinge samt vid ICA i Tunabackar.  (båda ligger ca 5 minuter ifrån Högsta)

Plats:  Högsta 111, 755 93 Uppsala

Datum: 17/11, 1/12, 8/12

Tid: kl.20.00-21.00

Pris: 1500 kr