072-2281619 info@vmhundkurser.com
cirkelträning hund

Har din hund svårt att stanna kvar i olika positioner när det händer saker runt omkring?

Har din hund svårt att ligga kvar när du lämnar honom?  Eller reser han sig gärna ur sittande position?  Har han svårt att förstå att han ska stå helt stilla utan att röra en tass?  Tittar han sig oroligt omkring när det är mycket störningar?  Eller reser han sig rent utav och vandrar iväg för att undersöka det spännande som händer där borta?

Vad lär jag mig på kursen?

På den här kursen jobbar vi med stadga i olika positioner med störningar.

Vi jobbar med fokus och koncentration i fotposition,  att lära hunden att sitta, ligga och stå kvar medan föraren rör sig bort, samt tittar på olika sätt att lära hunden att fokusera på uppgiften trots störningar.

Vi tittar på hur vi kan utnyttja olika inlärningsmetoder, bland annat omvänt lockande, differentiella förstärkare och frisignaler för att hjälpa hunden att förstå uppgiften.

Vi jobbar även med att hitta rätt störningsnivåer för varje träningspass, och upptäcker hur vi kan utveckla störningsnivån så att din hund kan hålla en position i alla lägen.

 

Är den här kursen nåt för mig?

Den här kursen är till för dig som vill hjälpa din hund att hantera stadga- och fokusövningar på ett positivt sätt. 

Kursen riktar sig till dig som vill jobba aktivt med att ge din hund rätt förutsättningar för att lyckas i uppgiften att hålla stadga och fokus även i svåra störningar.

Plats:  Jälla Hundhall, Jälla Yrkesgymnasium, Uppsala

(Lokalen är oisolerad och ej uppvärmd)

Datum: 12/1, 19/1, 26/1, 2/2, 9/2

Tid: kl.18.00-19.00

Pris: 1800 kr