072-2281619 info@vmhundkurser.com

En OnlineWorkshop i två delar där du får feedback på din träning

 

För ett rakare, självständigare backande!

 

På den här onlineworkshopen upptäcker du:

Dom 5 vanligaste misstagen vi gör när vi lär vår hund att backa så du slipper göra samma misstag

3 olika metoder för träningen, så du kan välja det som passar dig och din hund bäst

Hur du får din hund att backa rakt istället för som en ostbåge, utan att behöva använda väggar eller möbler

Hur du får din hund att backa längre utan att behöva tjata ’Backa! Backa! Backa!’

Hur du får din hund att backa självständigt utan att du behöver gå mot den

 

Du kommer också få ta del av:

Mina bästa träningstips för att sätta kommando på backandet

Problemlösningar och vanliga fallgropar


Innan workshopen hade jag problem att få till ett rakt och stabilt backande, men med hjälp av ’punktbehandlingen’ som man får av att jobba med materialet från workshopen så kunde vi komma vidare. Att bara jobba med ett ämne på det här viset gjorde att vi fick mer effektiv träning

Fanny Flood

Hur funkar en onlineworkshop?

Onlineworkshopen är i 2 delar.  I del 1 visar jag 3 olika sätt att lära din hund att backa, och pratar om olika aspekter av träningen.  Du kommer kunna ställa frågor under workshopen.

Sen tränar du tillsammans med din hund fram till del 2.  Filma din träning och skicka filmen till mig.  I del 2 går jag igenom dom inskickade träningsfilmerna och ger feedback och råd för hur du kan utveckla din träning ännu mer.  Du kommer kunna ställa frågor även i den här delen.

Workshopen gav mig konkreta instruktioner för hur jag skulle lära in det raka backande som jag ville ha. Jag har sedan utnyttjat samma metoder för att lära in backa i fotposition på både höger och vänster sida. Upplägget på workshopen gör att man hinner med träningen under veckan, trots arbete och annat som ska få plats i den tiden

Emma Gustafsson

Hur får jag tillgång till kursmaterialet?

Ca en vecka innan workshopen börjar får du ett välkomstbrev som innehåller en länk.  Du klickar på den länken och loggar in via din dator för att ta del av föreläsningen.  I välkomstbrevet får du också en kort film med tydliga instruktioner om hur du loggar in. 

Hur skickar jag in mina filmer?

Du kan välja flera olika sätt att skicka din film till mig. 

Du kan ladda upp den på Vimeo eller YouTube och skicka länken till mig, eller skicka filmen direkt till mig via mail eller via dropbox.

Kan jag delta med fler än en hund?

Om du bokar en plats som deltagare med hund så gäller den platsen för 1 hund.  Vill du få feedback på din träning med en hund utöver det behöver du boka en till plats.

Varför får min film bara vara 1,5 minuter?

Jag behöver inte se flera minuters träning för att kunna se och ge feedback på dina utvecklingsmöjligheter.  Oftast så räcker det med betydligt mindre än 1,5 minuter. 

Hur betalar jag?

När du har bokat din plats på Workshopen så skickar jag en bokningsbekräftelse och en faktura.  Du kan välja att betala fakturan antingen via swish eller via banköverföring.

Med eller utan hund?

Du kan välja att delta med eller utan hund.

Som deltagare med hund får du: tillgång till workshopens båda delar där du har möjlighet att ställa frågor.  Du skickar in dina träningsfilmer (max 1,5 minuter) för feedback och träningstips av mig i del 2. Det finns endast ett begränsat antal platser för deltagare med hund.

Som deltagare utan hund får du: Tillgång till workshopens båda delar där du ha möjlighet att ställa generella frågor i ämnet, men inte specifika frågor för just din träning.  Det finns obegränsat med platser för deltagare utan hund.

 

Pris deltagare med hund 500 kr

Pris deltagare utan hund 350 kr

Datum och tider:

Del 1 Måndag 16 september klockan 19.00

Del 2 Torsdag 26 september klockan 19.00

Varje del är ca 60 minuter lång.

Klicka på knappen här under för att anmäla dig till kursen