072-2281619 info@vmhundkurser.com

HELGKURS Lek & Belöningsutveckling

Vill du kunna belöna din hund utan att den går upp i varv?  Vill du kunna låta din hund vinna leksaken utan att behöva hamna i en konflikt för att få tillbaka den?  Vill du ha en hund som inte fixerar på din godishand?    Behöver du hjälp med att få din hund intresserad av lek?

Belöningar är så mycket mer än att bara ge hunden en bit korv när man tycker att han har varit duktig.

Under den här helgen jobbar vi bland annat med att hitta vilka belöningar som fungerar bäst för din hund, hur du kan utnyttja belöningarna för att ändra hundens sinnesstämning, spelregler (släppa leksaken, komma tillbaka med bollen, inte sno godis osv) och mycket mer.

I kursen ingår en föreläsning om Lek & Belöningsutveckling, samt flera praktiska övningar för både dig och hunden.

Alla övningar individanpassas för varje enskilt ekipage, och passar därför alla som har ett intresse att förbättra och utveckla sina belöningar, oavsett hur långt man har kommit i sin träning.  Passar valpar och hundar i alla åldrar.  Inga förkunskaper krävs för varken hund eller förare.

Vi jobbar med hundarna en och en för att ge alla hundarna dom bästa förutsättningarna på kursen.  Din hund behöver kunna pausa i bilen eller i en bur i lokalen medan den väntar på sin tur.

Plats:  VM Hundkurser (utanför Månkarbo)

Datum: 23 och 24 maj

Tid: kl.10.00-16.00

Pris: 2200 kr  Fika ingår, tag med egen lunch.