072-2281619 info@vmhundkurser.com

Lydnadskurs startklass/apell

 

Under den här kursen jobbar vi med momenten i Startklass och apellens lydnad, och går igenom regelverket för båda klasser. 

Vi jobbar veckovis med de olika tävlingsmomenten, bland annat apportering av olika föremål,  sitt under marsch, fjärrdirigering, hopp över hinder, inkallning och dom olika delarna i ett fotgående.

Övningarna är individanpassade utifrån din och din hunds förkunskaper.

Förkunskaper:   För att få ut det mesta av kursen är det bra om du och din hund har genomfört kursen Från Valp till Stjärna, eller har likvärdiga förkunskaperkunskaper.

Det är bra om du och din hund har grundat med belöningssystem, följsamhet, omvänt lockande, bakdelskontroll, samt att plocka upp föremål, men du behöver inte ha några färdiga moment inlärt.

Det här är en nybörjarekurs, och alla övningar anpassas efter dig och din hund.  Saknar du någon grundfärdighet innan kursstart så löser vi det.

Om du är osäker på om du och din hund har de grundfärdigheterna som behövs för kursen så är du varmt välkommen att maila mig (info@vmhundkurser.com)

Kursen går utomhus på inhägnad träningsplan.  Det är två veckor mellan varje kurstillfälle för att ge dig tid att träna.

Plats:  Dog Access, Skeberga 91, Alunda

Datum: 23/8, 6/9, 20/9, 4/10, 18/10

Tid: kl.18.00-19.00

Pris: 2100 kr