072-2281619 info@vmhundkurser.com
cirkelträning hund

Behöver din hund hjälp med att slappna av i nya situationer?

Vill du kunna ta med dig din hund överallt och be den ligga tyst och lugnt på en filt?  Vill du kunna ge din hund tydliga pauser på kurser och träningar där den ligger tyst och stilla medan du lyssnar på instruktören?  Vill du kunna fika i lugn och ro när du stannar på promenaden utan att din hund välter kaffekoppen och snor din bulle?

Vad lär jag mig på kursen?

På den här kursen jobbar vi med att lära hunden att uppsöka sin filt eller bur och lägga sig lugnt och vänta på en frisignal innan dom lämnar filten.

Vi ökar tiden som hunden kan ligga på filten successivt, och ser hela tiden till att hunden är avslappnad på filten.

Den här kursen är den första delen i två kurser.  I fortsättningskursen så fortsätter vi att jobba med filtträningen på nya platser och i stökigare miljöer.

För att kunna delta i fortsättningskursen behöver du och din hund ha gått den här kursen först.

 

Är den här kursen nåt för mig?

Den här kursen är till för dig som vill hjälpa din hund att kunna slappna av och chilla i nya miljöer, trots störningar runt omkring.

Kursen riktar sig till dig som vill jobba aktivt med att ge din hund rätt förutsättningar för att lyckas slappna av trots störningar.

Hann med otroligt mycket på kort tid, och mycket hög kavlité samtidigt!

Röd tråd genom hela kursen, BRA upplägg med online och fysiska lektioner.

Ellen Johansson

Väldigt pedagogiskt och bra upplägg att lära in ett steg i taget.

Sanna Martell

Kursens upplägg

Den här kursen är en del av lägerveckan, där du har möjlighet att bygga ditt egna träningsläger.  Kursen går från måndag till fredag och du kan välja om du vill gå en, två, tre eller fyra kurser varje dag!

Om du anmäler dig till två kurser under lägerveckan får du 10 % rabatt på båda kursavgifterna.  Om du anmäler dig till tre eller fler kurser under lägerveckan så får du 25 % rabatt på alla kursavgifterna.

Du kan läsa mer om lägerveckan och dom olika kurserna genom att klicka HÄR.

Plats: Högsta 111, Uppsala

Datum: 12/7, 13/7, 14/7, 15/7, 16/7

Tid: Klockan 13.45-14.45

Pris: 1700 kr