072-2281619 info@vmhundkurser.com
cirkelträning hund

Behöver din hund hjälp med att slappna av i nya situationer?

Vill du kunna ta med dig din hund överallt och be den ligga tyst och lugnt på en filt?  Vill du kunna ge din hund tydliga pauser på kurser och träningar där den ligger tyst och stilla medan du lyssnar på instruktören?  Vill du kunna fika i lugn och ro när du stannar på promenaden utan att din hund välter kaffekoppen och snor din bulle?

Vad lär jag mig på kursen?

På den här kursen jobbar vi vidare med att lära hunden att uppsöka sin filt eller bur och lägga sig lugnt och vänta på en frisignal innan dom lämnar filten.  Nu lägger vi till svårare platser och situationer.

Vi ökar tiden som hunden kan ligga på filten successivt, och ser hela tiden till att hunden är avslappnad på filten, trots att vi nu ökar störningarna och lägger till nya platser.

Den här kursen är den andra delen i två kurser.  För att kunna delta i fortsättningskursen behöver du och din hund ha gått grundkursen först.

 

Är den här kursen nåt för mig?

Den här kursen är till för dig som vill hjälpa din hund att kunna slappna av och chilla i nya miljöer, trots störningar runt omkring.

Kursen riktar sig till dig som vill jobba aktivt med att ge din hund rätt förutsättningar för att lyckas slappna av trots störningar.

Kursens upplägg

Den här kursen består av 3 stycken fysiska lektioner, och 2 stycken lektioner online. 

Den första onlinelektionen skickas till dig den 12/5, följt av en fysisk lektion den 19/5. 

En ny onlinelektion skickas till dig den 26/5 och kursen avslutar sedan med två fysiska lektioner den 2/6 och den 9/6.

Den första fysiska lektionen sker i träningslokalen i Högsta, och dom två sista fysiska lektionerna sker i utomhusmiljöer utanför Högsta (max 10 minuter därifrån)

Plats: Högsta 111, Uppsala

Datum: fysiska träffar 19/5, 2/6, 9/6

Tid: kl.20.00-21.00

Pris: 1700 kr