072-2281619 info@vmhundkurser.com
cirkelträning hund

Är din hund fokuserad på allt annat än dig på träningen eller promenaderna?

Har din hund svårt att engagera sig i dig i spännande miljöer?  Har din hund fokus på allt annat än dig i träningen? Behöver du tjata till dig hundens uppmärksamhet?

Vill du ha en hund som lyssnar på dig i alla lägen?

Då är det här kursen för dig!

Vad lär jag mig på kursen?

Vi kommer titta på hur vi skiljer på engagemang i föraren, och engagemang i godiset.

Vi jobbar med att lära hunden att alltid välja dig, och bjuda in till att engagera sig i dig.

Vi kommer också jobba med att skapa en träningsbubbla, där hunden håller sitt fulla fokus på dig, trots att det händer spännande saker runt omkring.

 

Är den här kursen nåt för mig?

Den här kursen är till för dig som vill hjälpa din hund att bli bättre på både engagemang och fokus i träningssituationer.  Kursen riktar sig till dig som vill jobba aktivt med att skapa en engagerad hund som bjuder på att arbeta med dig.

Varför är engagemang och fokus viktig?

Vi behöver skilja på en hund som är engagerad i uppgiften, och en hund som styrs av belöningar.

Det hjälper inte att hunden kan utföra övningar när den mutas med godisar om den är helt oengagerad så fort vi stoppar undan godispåsen.

För att kunna jobba bort belöningar när det är dags att börja tävla så behöver vi ha en hund som är engagerad i uppgiften.

En hund som bjuder på sitt engagemang och fokus är lättare att lära nya saker, och har lättare att prestera i svårare situationer som t.ex. tävling.

Kursens upplägg

Den här kursen är en del av lägerveckan, där du har möjlighet att bygga ditt egna träningsläger.  Kursen går från måndag till fredag och du kan välja om du vill gå en, två, tre eller fyra kurser varje dag!

Om du anmäler dig till två kurser under lägerveckan får du 10 % rabatt på båda kursavgifterna.  Om du anmäler dig till tre eller fler kurser under lägerveckan så får du 25 % rabatt på alla kursavgifterna.

Du kan läsa mer om lägerveckan och dom olika kurserna genom att klicka HÄR.

Plats: Högsta 111, Uppsala

Datum: 12/7, 13/7, 14/7, 15/7, 16/7

Tid: Klockan 11.15-12.15

Pris: 1700 kr