072-2281619 info@vmhundkurser.com

Perfekta Positioner – ingångar och vänstersvängar för fotgåendet

 

Du har säkert hört att du ska klossträna för att få bättre ingångar, men vad hjälper det om du inte vet hur, eller varför?  Eller så har du kämpat med den där jäkla klossen i en evighet och det har inte gjort minsta lilla skillnad.

Nu får du en steg-för-steg-guide till en fotposition som ger toppoäng varje gång!

 

I den här onlinekursen lär du din hund att:

 

Förstå precis var den ska sätta sina tassar för att upprätthålla den perfekta fotpositionen

Glida in i fotposition i en flytande rörelse utan att du behöver visa med din hand eller din kropp

Utföra vänstersvängar med militärisk precision så du aldrig behöver snubbla över din hund igen

Göra rakare halter för att slippa neddrag i tävlingsprotokollet

 

Du kommer också upptäcka:
 

Hur du skapar ett helt handlingssystem för ditt fotgående redan på klossen

Hur du sätter klossträningen i ett sammanhang så din hund förstår att det den gjorde på klossen ska den även göra i fria följet.

 


Den här kursen var över förväntan!  Fantastisk feedback och upplägget med text och videofilmer passade oss utmärkt.

Att det är en onlinekurs istället för en vanlig kurs gjorde att jag kunde anpassa träningen och inskickandet av filmerna utifrån min vardag, istället för att behöva passa en särskild träningstid.

Alice kan nu komma in i fotposition på både vänster och höger sida, och mitt intresse för hundträning har ökat sedan jag börjat gå denna onlinekurs.

Catharina Eneroth

Hur funkar en onlinekurs?

 

Kursen består av texter, bilder och filmer som leder dig steg för steg hela vägen fram till färdiga ingångar och vänstersvängar med militärprecision.

En ny modul släpps varje vecka i fem veckor och du kan skicka in dina träningsfilmer och frågor så ofta du vill under dom veckorna. 

För att du inte ska känna dig stressad i träningen, eller misströsta ifall du ’halkar efter’ så har du även tillgång till feedback i ytterligare två veckor.

Du har dessutom tillgång till allt kursmaterial för all framtid, så att du alltid kan gå tillbaka och påminna dig om det är något du glömt bort eller vill repetera.

Du hittar allt kursmaterial samlat i klassrummet när du loggar in, och det är även där du ställer dina frågor och länkar till dina filmer.  Klassrummet är öppet för alla kursdeltagare, och därför har du den extra förmånen att kunna se andras träningsfilmer och kommentarer för att få extra inspiration och träningstips.

 

Kursen levde upp till mina förväntningar och mer därtill! 

Kursmaterialet är tydligt och lätt att förstå med både text och film, och en mycket engagerad instruktör som ger snabb feedback är guld värt. Skulle det dyka upp något problem så har Vicky en eller flera lösningar oavsett typ av hund, vilket känns bra eftersom vi alla har olika förutsättningar.

En rolig kurs som ger en bra grund att stå på!

 

Sofia Nyberg

Hur får jag tillgång till kursmaterialet?

I samband med att du betalar för kursen så får du inloggningsuppgifter till klassrummet.  En ny modul släpps varje vecka och det är även i klassrummet som du ställer dina frågor och länkar till dina träningsfilmer.

Hur skickar jag in mina filmer?

Du lägger upp dina filmer på antingen YouTube eller Vimeo, och så länkar du till din film i kommentarsrutan i klassrummet.  Det är även i kommentarsrutan som du ställer dina frågor.

Kan jag delta med fler än en hund?

Du kan bara skicka in träningsfilmer för feedback för en och samma hund under kursen. 

Varför får min film bara vara 1,5 minuter?

Jag behöver inte se flera minuters träning för att kunna se och ge feedback på dina utvecklingsmöjligheter.  Oftast så räcker det med betydligt mindre än 1,5 minuter.  Men du kan skicka in filmer för feedback så ofta du vill under kursens gång, och i två veckor efteråt.

Hur betalar jag?

När du klickar på knappen för att anmäla dig skickas du vidare till platformen där mina onlinekurser bor.  Där fyller du i dina betaluppgifter och får sedan dina inloggningsuppgifter på en gång.  Betalning sker med bankkort via Stripe, som är en säker betalmetod.

Kursstart:  2 december

Pris: 1700 kr

Klicka på knappen och anmäl dig idag för att ta ditt första steg mot en perfekt position!