072-2281619 info@vmhundkurser.com
cirkelträning hund

Vill du bli grym på att belöna din hund samtidigt som ni stärker eran relation?

Vill du kunna belöna din hund utan att den går upp i varv?  Vill du kunna låta din hund vinna leksaken utan att behöva hamna i en konflikt för att få tillbaka den?  Vill du ha en hund som inte fixerar på din godishand?    Behöver du hjälp med att få din hund intresserad av lek?

Belöningar är så mycket mer än att bara ge din hund en bit korv för att den var duktig!

Vill du hitta ett sätt att ge eran träning en rejäl skjuts framåt samtidigt som du har galet kul med din hund?  Då är det här kursen för dig!

Vad lär jag mig på kursen?

På den här kursen får du verktygen för att lära din hund att:

Uppskatta kamplek så du kan använda det i din träning

Leka med dig trots störningar, så att ni kan träna bland andra hundar utan att din hund fokuserar på vad andra håller på med

Bara greppa leksaken på signal, så du slipper blåmärken i händerna och stulna leksaker

Komma tillbaka med leksaken – med en hund som alltid kommer tillbaka med leksaken kan du låta den vinna leksaken precis när som helst, utan att behöva jaga ikapp hunden medan den frivarvar

Släppa leksaken på signal så att du aldrig behöver hamna i en konflikt med din hund när du vill ha tillbaka leksaken

Hur man leker med godis, för hundar som verkligen inte vill leka med föremål

Hur matbelöningar kan vara precis lika häftiga som leksaksbelöningar

Hur du optimerar dina belöningssignaler

 

Du kommer också lära dig:

Rätt sätt och fel sätt att leka med din hund

Dom 5 vanligaste felen vi gör när vi leker med vår hund, och hur vi undviker dom

Hur du leker på ett säkert sätt för att förhindra skador

Varför hämningslös lek behöver finnas innan regler

 

I kursen ingår även:

Två stycken fristående moduler, ”Maxa Dina Matbelöningar” där vi går in på djupet för hur matbelöningar faktiskt funkar, och hur du kan få ut ännu mera av din träning utan att behöva offra oxfilén, och ”Lär Din Hund Att Leka” för dig som har en hund som hellre äter godis än leker.  Här guidar jag dig steg för steg till att lära din hund att uppskatta leksaker.

 

 

Är den här kursen nåt för mig?

Den här kursen är till för dig som vill vill bli bättre på att utnyttja belöningar i din träning.  Kursen riktar sig till dig som vill jobba aktivt med att skapa en engagerad hund som bjuder på att arbeta med dig. 

Alla övningar individanpassas för varje enskilt ekipage, och passar därför alla som har ett intresse att förbättra och utveckla sina belöningar, oavsett hur långt man har kommit i sin träning.  Passar valpar och hundar i alla åldrar.  Inga förkunskaper krävs för varken hund eller förare.

Kursen har varit en ögonöppnare och så bra. Du är tydlig, kunnig och lär ut på ett enkelt sätt. 

Hélène LeWinter

Varför är lek och belöningsutveckling viktig?

Att optimera sina belöningar kan ge en enorm skjuts framåt i träningen, utan att behöva lägga ner mer träningstid.

Lek och belöningsutveckling handlar inte bara om att ge godis eller leksak, vi kan utnyttja det till att stärka hundens självförtroende.

Utöver ett stärkt självförtroende så stärker vi även vår relation till vår hund när vi utvecklar både lek och matbelöningar.

Genom våra belöningar kan vi lära våra hundar att jobba för sin belöning, istället för att mutas för att jobba.

Hur får jag tillgång till kursmaterialet?

I samband med att du betalar för kursen så får du inloggningsuppgifter till klassrummet.  En ny lektion släpps varje vecka och det är även i klassrummet som du ställer dina frågor och länkar till dina träningsfilmer

Hur skickar jag in mina filmer?

Du lägger upp dina filmer på antingen YouTube eller Vimeo, och så länkar du till din film i kommentarsrutan i klassrummet. 

Det är även i kommentarsrutan som du ställer dina frågor.

Kan jag delta med fler än en hund?

Du kan bara skicka in träningsfilmer för feedback för en och samma hund under kursen. 

Varför får min film bara vara 1 minut?

Jag behöver inte se flera minuters träning för att kunna se och ge feedback på dina utvecklingsmöjligheter.  Oftast så räcker det med betydligt mindre än 1 minut. 

Du kan skicka in filmer för feedback så ofta du vill under kursens gång. Det finns inga begränsningar för hur ofta du skickar in en film, eller hur många filmer du skickar, så länge filmerna inte överskrider 1 minut.

Hur betalar jag?

När du klickar på knappen för att anmäla dig skickas du vidare till platformen där mina onlinekurser bor.  Där fyller du i dina betaluppgifter och får sedan dina inloggningsuppgifter på en gång. 

Betalning sker med bankkort via Stripe, som är en säker betalmetod.

Hur funkar en onlinekurs?

 

Kursen består av texter, bilder och filmer som leder dig steg för steg genom varje övning.

En ny lektion släpps varje vecka i 5 veckor och du kan skicka in dina träningsfilmer och frågor så ofta du vill under dom veckorna.

För att du inte ska känna dig stressad i träningen, eller misströsta ifall du ’halkar efter’ så har du även tillgång till feedback i ytterligare två veckor.

Du har dessutom tillgång till allt kursmaterial för all framtid, så att du alltid kan gå tillbaka och påminna dig om det är något du glömt bort eller vill repetera.

Du hittar allt kursmaterial samlat i klassrummet när du loggar in, och det är även där du ställer dina frågor och länkar till dina filmer.

Klassrummet är öppet för alla kursdeltagare, och därför har du den extra förmånen att kunna se andras träningsfilmer och kommentarer för att få extra inspiration och träningstips.

Plats: ONLINE

Datum: Omedelbar start.  Du får tillgång till den första lektionen så fort du anmäler dig.

Tid: Du tar del av lektionerna precis när du vill, och behöver inte passa några tider.  Kursa efter ditt eget schema!

Pris: 2100 kr