072-2281619 info@vmhundkurser.com

How to train your dragon

 

Lär dig grunderna i hur du tränar din hund med positiv förstärkning utan att behöva locka eller muta!

 

I den här onlinekursen upptäcker du: 

Hur och varför förstärkare fungerar

Hur du kan utnyttja belöningsplacering för att driva din träning framåt

Vad frivilliga beteenden är för något och hur du utnyttjar dom i din träning

Hur du fångar beteenden, shejpar beteenden och använder targets 

 

Du kommer också upptäcka:

Hur du kan lära din hund omvänt lockande

Hur du utnyttjar det omvända lockande till att lära din hund att sitta kvar, ligga kvar och stå kvar

Vad flyt är och varför det är en viktig del av din träning

Hur funkar en onlinekurs?

 

Kursen består av texter, bilder och filmer som leder dig steg för steg genom varje lektion.

En ny modul släpps varje vecka i fem veckor och du kan skicka in dina träningsfilmer och frågor så ofta du vill under dom veckorna.

För att du inte ska känna dig stressad i träningen, eller misströsta ifall du ’halkar efter’ så har du även tillgång till feedback i ytterligare två veckor.

Du har dessutom tillgång till allt kursmaterial för all framtid, så att du alltid kan gå tillbaka och påminna dig om det är något du glömt bort eller vill repetera.

Du hittar allt kursmaterial samlat i klassrummet när du loggar in, och det är även där du ställer dina frågor och länkar till dina filmer.  Klassrummet är öppet för alla kursdeltagare, och därför har du den extra förmånen att kunna se andras träningsfilmer och kommentarer för att få extra inspiration och träningstips.

 

Kursen levde upp till mina förväntningar och mer därtill! 

Kursmaterialet är tydligt och lätt att förstå med både text och film, och en mycket engagerad instruktör som ger snabb feedback är guld värt. Skulle det dyka upp något problem så har Vicky en eller flera lösningar oavsett typ av hund, vilket känns bra eftersom vi alla har olika förutsättningar.

En rolig kurs som ger en bra grund att stå på!

 

Sofia Nyberg

Hur får jag tillgång till kursmaterialet?

I samband med att du betalar för kursen så får du inloggningsuppgifter till klassrummet.  En ny modul släpps varje vecka och det är även i klassrummet som du ställer dina frågor och länkar till dina träningsfilmer.

Hur skickar jag in mina filmer?

Du lägger upp dina filmer på antingen YouTube eller Vimeo, och så länkar du till din film i kommentarsrutan i klassrummet.  Det är även i kommentarsrutan som du ställer dina frågor.

Kan jag delta med fler än en hund?

Du kan bara skicka in träningsfilmer för feedback för en och samma hund under kursen. 

Varför får min film bara vara 1,5 minuter?

Jag behöver inte se flera minuters träning för att kunna se och ge feedback på dina utvecklingsmöjligheter.  Oftast så räcker det med betydligt mindre än 1,5 minuter.  Men du kan skicka in filmer för feedback så ofta du vill under kursens gång, och i två veckor efteråt.

Hur betalar jag?

När du klickar på knappen för att anmäla dig skickas du vidare till platformen där mina onlinekurser bor.  Där fyller du i dina betaluppgifter och får sedan dina inloggningsuppgifter på en gång.  Betalning sker med bankkort via Stripe, som är en säker betalmetod.

Nästa kursstart:  Få tillgång till första modulen så fort du anmäler dig!  En ny modul släpps varje vecka.  Totalt 5 moduler.

Pris: 1500 kr