072-2281619 info@vmhundkurser.com
cirkelträning hund

Är din hund fokuserad på allt annat än dig på träningen eller promenaderna?

Har din hund svårt att engagera sig i dig i spännande miljöer?  Har din hund fokus på allt annat än dig i träningen? Behöver du tjata till dig hundens uppmärksamhet?

Vill du ha en hund som lyssnar på dig i alla lägen?

Då är det här kursen för dig!

Vad lär jag mig på kursen?

Du kommer upptäcka hur du lär din hund att engagera sig i dig, och inte i belöningen.

Du jobbar med att lära hunden att alltid välja dig, och bjuda in till att engagera sig i dig.

Du kommer också jobba med att skapa en träningsbubbla, där hunden håller sitt fulla fokus på dig, trots att det händer spännande saker runt omkring.

 

Är den här kursen nåt för mig?

Den här kursen är till för dig som vill hjälpa din hund att bli bättre på både engagemang och fokus i träningssituationer.  Kursen riktar sig till dig som vill jobba aktivt med att skapa en engagerad hund som bjuder på att arbeta med dig.

Varför är engagemang och fokus viktig?

Vi behöver skilja på en hund som är engagerad i uppgiften, och en hund som styrs av belöningar.

Det hjälper inte att hunden kan utföra övningar när den mutas med godisar om den är helt oengagerad så fort vi stoppar undan godispåsen.

För att kunna jobba bort belöningar när det är dags att börja tävla så behöver vi ha en hund som är engagerad i uppgiften.

En hund som bjuder på sitt engagemang och fokus är lättare att lära nya saker, och har lättare att prestera i svårare situationer som t.ex. tävling.

BONUSMODUL ”Hjälp! Min hund lyssnar inte på mig!”

Gör din hund utfall på promenaderna?  Eller vill hon fram och hälsa på alla hon ser?  Blir han hysteriskt glad när ni får besök hemma? Eller drar han maniskt i kopplet och är okontaktbar, hur mycket du än lockar med godis?

Den här bonusmodulen ger dig verktygen för att lugnare promenader, en hund som lyssnar på dig och en starkare relation med din hund.

Jag har gått många kurser med min hund.  Jag borde ha gått den här först! 

En jättebra kurs som jag och min hund har nytta av både i träning och i övriga livet.

Katarina Johansson Mattsson

Hur får jag tillgång till kursmaterialet?

I samband med att du betalar för kursen så får du inloggningsuppgifter till klassrummet.  En ny lektion släpps varje vecka och det är även i klassrummet som du ställer dina frågor och länkar till dina träningsfilmer

Hur skickar jag in mina filmer?

Du lägger upp dina filmer på antingen YouTube eller Vimeo, och så länkar du till din film i kommentarsrutan i klassrummet. 

Det är även i kommentarsrutan som du ställer dina frågor.

Kan jag delta med fler än en hund?

Du kan bara skicka in träningsfilmer för feedback för en och samma hund under kursen. 

Varför får min film bara vara 1 minut?

Jag behöver inte se flera minuters träning för att kunna se och ge feedback på dina utvecklingsmöjligheter.  Oftast så räcker det med betydligt mindre än 1 minut. 

Du kan skicka in filmer för feedback så ofta du vill under kursens gång.

Hur betalar jag?

När du klickar på knappen för att anmäla dig skickas du vidare till platformen där mina onlinekurser bor.  Där fyller du i dina betaluppgifter och får sedan dina inloggningsuppgifter på en gång. 

Betalning sker med bankkort via Stripe, som är en säker betalmetod.

Hur funkar en onlinekurs?

 

Kursen består av texter, bilder och filmer som leder dig steg för steg genom varje övning.

En ny lektion släpps varje vecka i 5 veckor och du kan skicka in dina träningsfilmer och frågor så ofta du vill under dom veckorna.

För att du inte ska känna dig stressad i träningen, eller misströsta ifall du ’halkar efter’ så har du även tillgång till feedback i ytterligare två veckor.

Du har dessutom tillgång till allt kursmaterial för all framtid, så att du alltid kan gå tillbaka och påminna dig om det är något du glömt bort eller vill repetera.

Du hittar allt kursmaterial samlat i klassrummet när du loggar in, och det är även där du ställer dina frågor och länkar till dina filmer.

Klassrummet är öppet för alla kursdeltagare, och därför har du den extra förmånen att kunna se andras träningsfilmer och kommentarer för att få extra inspiration och träningstips.

Lagom antal övningar.  Bra upplägg.  Den här kursen passar alla typer av hundägare, tävlingsmål eller inte.  Alla har nytta utav det vi har lärt oss.

Emma Gustafsson

Kursstart:  Omedelbar start

Pris: 2100 kr