072-2281619 info@vmhundkurser.com

Utveckla dina hundtränar-skills och prestera på tävling!

Tränarsatsningen sträcker sig från februari till november och riktar sig till dig som vill arbeta mot ditt mål att prestera på tävling i grenar som tävlingslydnad, bruks, rallylydnad, HtM, eller freestyle.

Satsningen börjar med en serie mail med uppgifter för dig för att lägga upp en träningsplan för det kommande året, och vi fortsätter att ha ett videosamtal i månaden för att hela tiden uppdatera träningsplanen och stämma av att allt är på rätt väg.

Hur är tränarsatsningen uppbyggd?

I träningssatsningen så ingår 8 stycken heldagar över 4 helger i ämnen som inlärningsteori, bakdelskontroll, lek & belöningsutveckling, fotgående och apportering. Du kommer även få tillgång till kursmaterialet för dessa dagar online, som ett extra pedagogiskt stöd i form av texter, filmer och bilder.

Du får en plats i den instruktörsledda träningsgruppen som går varannan vecka både under vårterminen och höstterminen.  I träningsgruppen får du fortsatt coaching och stöd för att hjälpa dig nå dina tävlingsmål.

Alla deltagare  får ett helt och hållet individanpassat upplägg utifrån deras egna mål och förutsättningar, och kommer även ha tillgång till feedback via e-post, telefon och digitala träningsgrupper.

Bor du för långt bort för att kunna delta i träningsgruppen varannan vecka?

Då kan du välja halvdistans-alternativet.

När du går tränarsatsningen på halvdistans så deltar du i person dom fyra helgerna som vi träffas, och resten av din träning sker via nätet.  

Du är med varje månad på webinaret tillsammans med dom andra deltagarna, men istället för att komma till träningsgruppen varannan vecka så skickar du dina träningsfilmer till mig och får feedback via mail.

Jag har lärt mig hur man på ett ganska enkelt sätt avgränsar sig och lägger upp en realistisk träningsplan. Vad man behöver tänka på och vilka frågor man ska ställa sig. Detta kommer hjälpa mig mycket framöver då jag tidigare bara gick ut och tränade utan någon riktig plan utan bara gjorde det jag hade lust med för stunden vilket ju ofta visade sig vara saker vi i princip redan kunde så vi stod och stampade på ungefär samma ställe. Nu vet jag hur jag kan lägga upp en träningsplan och jag vet också att det inte behöver vara så fruktansvärt svårt som jag nog alltid tänkt att det skulle vara.

Linn Gustafsson

Tränarsatsningen 2019

Vad är fördelarna med en tränarsatsning?

 

Du får en mer fördjupad kunskap än från ett traditionellt kursupplägg

Du slipper försöka hitta flera olika kurser för att täcka upp alla delar av innehållet, här är allt redan paketerat och klart

Du får kontinuerligt feedback och stöd i din träning under tränarsatsningen

Alla övningar individanpassas utefter dig och din hunds förutsättningar, och passar därför alla ekipage, oavsett ålder (från 12 veckor) eller tidigare erfarenhet.

Väldigt små grupper.  För att kunna hålla hög kvalitet på kursinnehållet, och försäkra mig om att jag verkligen hinner se och hjälpa samtliga deltagare, så har jag valt att ha max sex deltagare per satsning.

 

Vad ingår i satsningen?

 

Ett personligt träningsprogram framtaget specifikt för dig och din hund utifrån era mål och förkunskaper

Ett videosamtal i månaden för att följa upp träningen och sätta nya delmål

8 stycken heldagar där vi fördjupar oss i enskilda grundfärdigheter

Tillgång till kursmaterial i skrift och filmer online

Individanpassade övningar för den nivå just du och din hund befinner er på

Garanterad plats i instruktörsledd träningsgrupp som träffas varannan vecka både vårtermin och hösttermin

Kontinuerlig feedback och stöd mellan träffarna via e-post, telefon och digitala träningsgrupper

 

Är det här rätt val för dig?

 

Det här är rätt val för dig som är seriös i din träning tillsammans med din hund. 

Du behöver inte nödvändigtvis ha tävlingsambitioner, men du behöver träna som om du har det, dvs mot specifika mål. 

Den här tränarsatsningen riktar sig till dig som vill komma långt i din träning tillsammans med din hund och som vill ha stöd och guidning på vägen. 

Du älskar att träna tillsammans med din hund och värderar saker som träningsglädje, samarbete och utveckling.

Fokus läggs på att utveckla dig som hundtränare både i praktiska övningar och i din förmåga att kunna planera och utvärdera din egna tränng.

Den här tränarsatsningen är inte rätt för dig som inte vill lägga ner tid mellan träffarna på att träna, eller som mest vill aktivera din hund.

Vicky är svårslagen som tränare och om man verkligen vill satsa på sin träning så finns det inte nåt bättre alternativ än tränarsatsningen!

Jenny Jurnelius

Tränarsatsningen 2019 och 2020 och 2021

Vad får jag för pengarna?

Tränarsatsningen kostar 12,000 kr (möjlighet till delbetalning finns).  I priset ingår:

En garanterad plats i träningsgruppen både vår och hösttermin (ordinarie pris 2,800 kr per termin)

8 stycken heldagar för träning (ordinarie pris 1,500 kr per dag)

8 stycken webinarer för planering och utvärdering av varje månads träning (ordinarie pris 1250 kr)

Kontinuerlig stöd och feedback genom mail, telefon och digitala träningsgrupper genom hela tränarsatsningen (går ej att prissätta)

Som deltagare i tränarsatsningen får du delta som åskådare på valfria kurser utan någon extra kostnad, och vill du delta på kurs tillsammans med din hund så får du 25 % rabatt.

Galet nöjd! Man får egen coachning hela året och får verkligen den hjälp man behöver.

Emma Gustafsson

Tränarsatsningen 2020 och 2021

Hur anmäler jag mig?

Tränarsatsningen startar bara en gång om året och det finns endast ett begränsat antal platser i gruppen.  

Jag tar emot ansökningar för tränarsatsningen 2022 från och med november 2021.

Vill du försäkra dig om att inte missa möjligheten till att ansöka så kan du anmäla ditt intresse via formuläret nedanför så meddelar jag dig så fort jag börjar ta emot ansökningar för nästa start.

Intresseanmälan för tränarsatsningen

Tränarsatsningen har gett mig mer struktur och långsiktighet, och roligt att följa och få tips från andras träning. Märktes efter en-två månader hur mycket nytta man har av att se andra jobba med samma moment men ur annan vinkel (efter deras behov och förutsättningar).

Jag rekommenderar tränarsatsningen om man är motiverad att träna och vill kunna bli bättre i sin planering och vill förändra sitt sätt att träna hund – timing, sätta kriterier, lära sig läsa av sin hund osv.

Sofia Larsson

Tränarsatsningen 2020 och 2021