072-2281619 info@vmhundkurser.com

Utveckla dina hundtränar-skills och prestera på tävling!

Tränarsatsningen sträcker sig från mars till november och riktar sig till dig som vill arbeta mot ditt mål att prestera på tävling i grenar som tävlingslydnad, bruks, rallylydnad, HtM, eller freestyle.

Satsningen börjar med ett möte mellan dig och mig där vi lägger upp en träningsplan för det kommande året, och vi fortsätter att ha ett videosamtal i månaden för att hela tiden uppdatera träningsplanen och stämma av att allt är på rätt väg.

Hur är tränarsatsningen uppbyggd?

 I träningssatsningen så ingår 8 stycken temadagar/workshops över 4 helger i ämnen som inlärningsteori, bakdelskontroll, lek & belöningsutveckling, fotgående och apportering. Du kommer även få tillgång till kursmaterialet för dessa dagar online, som ett extra pedagogiskt stöd i form av texter, filmer och bilder.

Du får en plats i den instruktörsledda träningsgruppen som går varannan vecka både under vårterminen och höstterminen.  I träningsgruppen får du fortsatt coaching och stöd för att hjälpa dig nå dina tävlingsmål.

Alla deltagare  får ett helt och hållet individanpassat upplägg utifrån deras egna mål och förutsättningar, och kommer även ha tillgång till feedback via e-post, telefon och digitala träningsgrupper.

Jag har lärt mig hur man på ett ganska enkelt sätt avgränsar sig och lägger upp en realistisk träningsplan. Vad man behöver tänka på och vilka frågor man ska ställa sig. Detta kommer hjälpa mig mycket framöver då jag tidigare bara gick ut och tränade utan någon riktig plan utan bara gjorde det jag hade lust med för stunden vilket ju ofta visade sig vara saker vi i princip redan kunde så vi stod och stampade på ungefär samma ställe. Nu vet jag hur jag kan lägga upp en träningsplan och jag vet också att det inte behöver vara så fruktansvärt svårt som jag nog alltid tänkt att det skulle vara.

Linn Gustafsson

Tränarsatsningen 2019

Vad är fördelarna med en tränarsatsning?

 

Du får en mer fördjupad kunskap än från ett traditionellt kursupplägg

Du slipper försöka hitta flera olika kurser för att täcka upp alla delar av innehållet, här är allt redan paketerat och klart

Du får kontinuerligt feedback och stöd i din träning under tränarsatsningen

Alla övningar individanpassas utefter dig och din hunds förutsättningar, och passar därför alla ekipage, oavsett ålder (från 12 veckor) eller tidigare erfarenhet.

Väldigt små grupper.  För att kunna hålla hög kvalitet på kursinnehållet, och försäkra mig om att jag verkligen hinner se och hjälpa samtliga deltagare, så har jag valt att ha max fem deltagare per satsning.

 

Vad ingår i satsningen?

 

Ett personligt träningsprogram framtaget specifikt för dig och din hund utifrån era mål och förkunskaper

Ett videosamtal i månaden för att följa upp träningen och sätta nya delmål

8 stycken heldagar där vi fördjupar oss i enskilda grundfärdigheter

Tillgång till kursmaterial i skrift och filmer online

Individanpassade övningar för den nivå just du och din hund befinner er på

Garanterad plats i instruktörsledd träningsgrupp som träffas varannan vecka både vårtermin och hösttermin

Kontinuerlig feedback och stöd mellan träffarna via e-post, telefon och digitala träningsgrupper

Tillgång till träningslokalen 2 timmar varje vecka

Är det här rätt val för dig?

 

Det här är rätt val för dig som är seriös i din träning tillsammans med din hund.  Du behöver inte nödvändigtvis ha tävlingsambitioner, men du behöver träna som om du har det, dvs mot specifika mål.  Den här tränarsatsningen riktar sig till dig som vill komma långt i din träning tillsammans med din hund och som vill ha stöd och guidning på vägen.  Du älskar att träna tillsammans med din hund och värderar saker som träningsglädje, samarbete och utveckling.

Den här tränarsatsningen är inte rätt för dig som inte vill lägga ner tid mellan träffarna på att träna, eller som mest vill aktivera din hund.

Hur anmäler jag mig?

Tränarsatsningen startar bara en gång om året och det finns endast ett begränsat antal platser i gruppen.  Vill du försäkra dig om att inte missa möjligheten till att ansöka så kan du anmäla ditt intresse via formuläret nedanför så meddelar jag dig så fort jag börjar ta emot anmälningar för nästa start.   

Intresseanmälan för tränarsatsningen