072-2281619 info@vmhundkurser.com
Gör din hund utfall mot andra hundar? Är din hund stressad i nya miljöer? Behöver du hjälp att få en lugnare och miljötryggare individ? Då kan Miljötrygg hund vara träningsprogrammet för dig!

Miljötrygg Hund

Behöver din hund hjälp med att bli tryggare i sin vardag?

Har din hund svårt för främmande människor, okända hundar eller nya miljöer?

Är din hund nervös och osäker? Gör den utfall mot hundar och människor?

Då kan träningsprogrammet Miljötrygg Hund vara lösningen för dig och din hund!

Miljötrygg Hund är ett träningsprogram som jobbar mot målet att få din hund att bli lugnare, självsäkrare och tryggare.

Beteenden som utfall och att tugga sönder saker är oftast symptom på underliggande känslor, och i det här träningsprogrammet jobbar vi med att hitta lösningar för att ändra dom underliggande känslorna, snarare än att bara behandla symptomen.

 

Hur ser träningsprogrammet Miljötrygg Hund ut?

 

Vi träffas i ditt hem, där din hund känner sig som tryggast och där jag kan observera hunden i sin vardagliga miljö.

Efter ca en timmes konsultation där du berättar om din hund och vilka utmaningar du upplever att ni behöver möta tillsammans, så beskriver jag en individanpassad träningsplan för just dig och din hund.

Vi fortsätter att träffas ytterligare 4 tillfällen hos dig, med ca 2-3 veckors mellanrum.  Vid varje tillfälle bygger vi vidare mot målet att hjälpa din hund bli en mer miljötrygg individ.

I det här träningsprogrammet jobbar vi med ett helhetsperspektiv där vi utnyttjar bland annat olika sätt att ge hunden utlopp för sina naturliga beteenden, fysisk aktivitet, lek & olika sätt att belöna samt beröring för att sänka din hunds stress, öka hundens självförtroende och få en hund som vill lyssna på dig även i svåra situationer.

Utöver det kommer vi att lägga mycket tid på att lösa din hunds mer specifika svårigheter, t.ex rädsla för olika ljud, att skälla på andra hundar, att inte vilja få klorna klippta osv.

Vad är fördelarna med Miljötrygg Hund?

 

Lektionerna sker i och runt ditt hem så du behöver inte utsätta din hund för okända och stressande miljöer.

Varje lektion bokas för att passa ditt schema, så du behöver inte anpassa arbetstider för att stämma in med kursplanen.

Du får kontinuerligt stöd via telefon och epost mellan träffarna.

Du får tillgång till kursmaterial i skriftlig form samt träningsfilmer som ett extra pedagogiskt stöd till våra lektioner.

Vi bokar första lektionen i samband med att du kontaktar mig, så du behöver inte vänta flera veckor på kursstart när det faktiskt är NU du behöver hjälp.

Istället för att dela min uppmärksamhet med andra kursdeltagare på en traditionellt upplagd kurs så har du och din hund mitt fulla fokus när vi träffas.

Det är ett färdigt program med fast pris så du behöver inte oroa dig var priset kommer att landa med lösa privatlektioner.

Vad ingår i priset?

 

1 konsultation

Sammanlagt 5 träffar som sker i och runt ditt hem

Ett individanpassat träningsprogram som sträcker sig i 4 månader framtaget specifikt för dig och din hunds behov

Mina resor (inom en 5 mil radie från mitt hem, därefter tillkommer resersättning för resterande sträcka)*

Kontinuerligt stöd och feedback via e-post och telefon

Tillgång till kursmaterial i skrift och film online.

Är du fortfarande inte helt övertygad?

 

Det är viktigt att du känner dig trygg i ditt val och jag förstår att det inte är lätt att binda sig till ett helt program utan att först ha träffat  mig i person samt fått en inblick i hur din hunds specifika träningsprogram kommer se ut.

Därför ger jag dig möjligheten att boka endast en konsultation till att börja med, utan någon som helst förpliktelse att boka hela träningsprogrammet.

Under konsultationen får du berätta om din hund, och jag kommer berätta hur träningsplanen för din hund kommer se ut.  Om du i det här läget inte vill fortsätta med träningsprogrammet så behöver du endast betala för själva konsultationen, dvs 800 kr**

Om du däremot känner att detta är vägen framåt för dig och din hund och bokar träningsprogrammet så räknas konsultationen in i priset för hela programmet och du behöver inte betala något extra för den timmen.

Vad kostar det?

 

Vad kostar ett individanpassat träningsprogram som sträcker sig över 6 månader med regelbunda hembesök och kontinuerligt stöd via e-post och telefon?

För 11,900 kr får du:

5 träffar i och runt ditt hem

Ett individanpassat träningsprogram för just din hund som sträcker sig över 4 månader

Tillgång till allt kursmaterial i skrift och film online

Kontinuerligt stöd och feedback via e-post och telefon från mig under hela träningsprogrammet

Mina resor till och från ditt hem*

Men framförallt så jobbar vi mot målet att din hund ska bli en lugnare, tryggare och självsäkrare individ som kan hantera sin vardag på ett positivt sätt!

* resor ingår för områderna Uppsala – Östervåla – Österbybruk – Gävle
** reseersättning 6,20 kr per km tillkommer.

Boka din konsultation idag!  Du förbinder dig inte till något genom att kontakta mig.  Jag återkommer till dig och diskuterar hur vi går vidare för att boka in vår första träff, och du kan därefter avgöra om du vill fortsätta att arbeta tillsammans med mig. Jag svarar oftast inom 24 timmar.  Om du inte har fått svar efter 24 timmar, kolla gärna i mappen för skräpmejl så att du inte missar mitt svar.

Miljötrygg Hund