072-2281619 info@vmhundkurser.com

I den här onlinekursen fördjupar vi oss i klickerträningens spännande värld.  Du får arbeta vidare med att fånga beteenden, använda targets och förbättra dina shejpingfärdigheter.  Du får även lära dig vad flyt är och varför det är så bra att ha, hur man jobbar med omvänt lockande, hur, när och varför man använder signalkontroll i klickerträning, varför alla inom klickerträning tjatar om kriterier samt hur man kan baklängeskedja ihop flera olika delar till ett färdigt moment.

Den här kursen förutsätter att du har en grundläggande förståelse för vad klickerträning är och passar utmärkt för dig som vill fördjupa din kunskap efter att ha gått min gratis klickerkurs.  Om du inte redan har gjort det så kan du anmäla dig till den HÄR

Varje lektion innehåller texter och filmer med en blandning av både teori och praktiska övningar.  En ny lektion släpps varannan vecka och du har tillgång till lektionen dygnet runt i 6 månader.

Fördelarna med en onlinekurs är många. Du slipper resa långa sträckor, du kan träna i din egen takt och du kan ta del av varje lektion när det passar dig. Du kan titta på filmerna och läsa texterna så ofta du vill under kursen och kan återvända till en lektion om du känner att det finns mer du vill arbeta med i det ämnet. Jag följer dig och din hunds resa och ger tips, råd och feedback under hela kursen.

Varje lektion läggs upp i ett klassrum på min hemsida som endast jag och kursdeltagarna har tillgång till.